An start B-in motion met de eigenzinnige ontmoetingsreizen. Een unieke mogelijkheid om bijzondere bewoners van een stad te ontmoeten. De onverwachte ontmoetingen zijn een ijzersterk concept. Het leidt tot inspiratie en nieuwe inzichten. Het verbinden van mensen zit An in het bloed!

Initiatiefnemer en eigenaar

An van Dixhoorn

Ánneke Ahsman is projectleider voor de ontmoetingen met B-around. Anneke doet niks liever dan organiseren en nieuwe mensen ontmoeten. Dus met haar marketing en sales ervaring is zij de juiste vrouw op de juiste plek.

Projectleider B-around - Ontmoetingen

Anneke Ahsman

Als hoedenmaakster al jaren betrokken bij B-in motion in Breda. Daarnaast is zij ervaren cultuurmaakster. Documentaires, kunstprojecten, buurtparticipatie-projecten, van alle markten thuis! Met haar oog voor detail en creatieve inzet maakt zij van elke ontmoetingsreis iets bijzonders.

Ontmoetingen in Breda

Liesbeth van Well

Studeerde talen en culturen van Latijns-Amerika, maar haar sterke wortels hielden haar uiteindelijk toch op het eiland van Dordrecht. Er is daar ook zo veel moois te ontdekken! Als journalist kent ze elk hoekje en iedere markante bewoner van de stad. Daarom zijn de ontmoetingsreizen in Dordrecht – van historische binnenstad tot Biesbosch! - bij haar in de beste handen!

Ontmoetingen in Dordrecht

Gaby van der Zee

Teamcoach bij een groot bedrijf in Den Bosch. Al haar vrije momenten steekt ze in muziek, theater en de Bossche ruilkring. Niet zo gek dat zij de meest eigenzinnige ontmoetingen in Den Bosch weet te organiseren.

Ontmoetingen in Den Bosch

Lisette van Schijndel

Naast haar werkzaamheden als verpleegkundig specialist GGZ altijd benieuwd naar de creatieve passies van mensen. Na een dagje ontmoetingen in Breda wist Els het zeker, dit kan ook in Zwolle!

Nieuw in ons rijtje steden en een bezoek meer dan waard!

Ontmoetingen in Zwolle

Els Booijink

Branding