top of page

Wat onze klanten zeggen over ons

Veel leuker dan de normale uitjes!

Het was een geweldig programma met bijzondere ontmoetingen. Vooral Hans in de koepel was een hoogtepunt. Bedankt voor de fantastische dag die jullie voor ons hebben georganiseerd. Iedereen is er vol lof over. Jullie kunnen deze weer bijschrijven in jullie successen!

Jeroen Hoevenberg, Finext

Groot compliment voor Typisch Tuinzigt

Ik wil jullie een groot compliment geven voor het werk dat jullie verricht hebben samen met de bewoners. Wat een geweldig resultaat. Ik ben er heel heel blij mee. 

Harrie Verhallen Wijkmanager Breda Zuid

Hoi An,


Hartelijk dank voor toezending van het Bewonersadvies Typisch Tuinzigt. Heb het met veel belangstelling gelezen. Vind het een prachtig, duidelijk document.


Groetjes, Ria Alvers, bewoonster Tuinzigt

Duidelijk advies

Iedereen vol lof

Groot compliment

Hoi An,  

Ook aan onze kant zijn de mensen heel enthousiast! Werkelijk iedereen die er was vond het ontzetten leuk! De uitspraak “veel leuker dan de normale uitjes” is zelfs voorbij gekomen. 😊
 

Anja Pieters, Avans Breda

Een avond om nooit te vergeten

Na onze noeste arbeid hebben we nog tot in de late uurtjes na gepraat over deze geweldige avond. Trots op wat we deze avond hebben mogen betekenen voor een ander. Een aanrader voor iedereen en een ervaring om nooit te vergeten!

Rabobank Breda

De opzet is geweldig, het idee geniaal!

Complimenten! We hebben echt mensen `ontmoet`. De opzet is geweldig. Het idee geniaal!


Popkema Steegman, Communicatietraining & -Advies, Westervoort

Wat een gewéldige dag hebben we gehad. Enorm gastvrij ontvangen door iedereen. Mooie, ontroerende en inspirerende verhalen gehoord. Dit vergeten we echt nooit meer. Dank je wel voor de geboden kans hiervoor en voor de prima organisatie.

Lieve groet, ook namens mijn zussen, Loes van Laarhoven.

Ontroerende en inspirerende verhalen

Hallo An en Liesbeth, Ontzettend veel dank voor deze onvergetelijke, voedende (letterlijk en figuurlijk) en rijke dag!! Wat een fijne mensen, Heel, heel bijzonder. Na de ontmoeting met Ireen waren onze gesprekken gelijk op een ander niveau, geen gebabbel meer maar échte gesprekken. Marian van de Theesalon moet de vrijwilligerspenning krijgen en het bezoek aan Carola hakte er bij ons allemaal flink in, wát een kanjer van een vrouw! 


Nicolien

Wat een rijke dag!

Het was super, iedereen was heel enthousiast. De dames extra over Ireen en haar kaarten. Maar ook gelachen bij de banken en bewondering bij vakvrouwe Marlies. Bij de heren maakte Felix de meeste indruk, ook zij hebben erg genoten van hun ontmoetingen. Je hebt t geweldig gedaan, wat een bijzondere mensen. Zo mooi om mensen in hun kracht en element te mogen zien en ervaren.

Dankjewel! Micropulse, Jiri Makkes

Mooie mensen in hun element

bottom of page