top of page

Maatwerk

 

Hoe het werkt

 

Wil je markante mensen ontmoeten? Neem contact op om je wensen en mogelijkheden af te stemmen. We maken een voorstel en na jouw goedkeuring maken we het definitief.

Of je nu met 2 personen of met 200 mensen bent, we maken het programma dat bij jouw groep past. Wil je vooraf lekker lunchen? Wil je dineren of een workshop bij een van onze adressen? Laat het weten, we zetten graag de mogelijkheden voor je op een rij.

We ontmoeten elkaar op het check-in adres met een drankje en iets lekkers. Daar ontvang je je ticket, routebrief en plattegrond. Vervolgens ga je op de fiets of te voet op stap en vind je zelf je weg naar de adressen waar jullie verwacht worden. Je hebt op ieder adres drie kwartier de tijd voor een bijzondere ontmoeting en dan ga je weer naar het volgende adres. Onze gastadressen staan graag voor jullie klaar. 

Kleine groepen

 

Een ontmoetingsreis met drie ontmoetingen kun je doen in 

Breda, Dordrecht, Den Bosch of Zwolle.

Drie ontmoetingen is het leukst, dan heb je ruim vier uur nodig. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor twee ontmoetingen, dan ben je alles bij elkaar drie uur onderweg. 

 

Je start en eindigt samen met de hele groep, maar de ontmoetingen heb je altijd in kleine groepen van maximaal 6 personen. Dat maakt de ontmoeting intiem en persoonlijk en vaak passen meer mensen simpelweg niet in iemands huiskamer.  

Zeker weten dat je elkaar na afloop heel wat te vertellen hebt!

De kosten

 

De prijs voor je ontmoetingsreis is inclusief een welkomstdrankje met lekkers

2 ontmoetingen (3 uur)        

2-4 personen €75,00 p.p.

5-50 personen € 55,00 p.p. 

> 50 personen € 45,00 p.p. 

3 ontmoetingen (4 tot 5 uur)

2-4 personen € 85,00 p.p.
5-50 personen € 67,50 p.p.
> 50 personen € 55,00 p.p.

Stuur mij meer informatie

Kies je stad

Bedankt voor je bericht!

bottom of page