Bekijk hier de referenties van onze klanten

De opzet is geweldig. Het idee geniaal!

Complimenten! We hebben echt mensen `ontmoet`. De opzet is geweldig. Het idee geniaal!


Popkema Steegman, Communicatietraining & -Advies, Westervoort

Een ervaring om nooit te vergeten

Het was een dag om trots op te zijn! Na een heerlijk buffet in de Waalse Kerk heeft ieder team een maatschappelijk verantwoorde activiteit ondernomen die ons nog lang zal heugen. Zo heeft een team bij stichting Oranjehaeve een groep demente ouderen een onvergetelijke dansavond bezorgd. Een ander team een discoavond voor mensen met een verstandelijke handicap georganiseerd. Wat we opmerkelijk vonden was dat dat alleen kon dankzij onze hulp, anders is er simpelweg geen ruimte voor. Daar werden we wel even stil van. Anderen hielpen bij theaterwerkplaats Tiuri, zorgboerderij De Beukenhof en bij Stichting Amarant. Afsluitend zijn we naar café Binnen gegaan waar we nog lang na hebben gepraat over deze geweldige avond. De avond is trots begonnen en nog trotser afgesloten. Trots op wat we deze avond hebben mogen betekenen voor een ander. Een aanrader voor iedereen om eens iets voor een ander te doen, het was een ervaring om nooit te vergeten!

Rabobank Breda

mei 2014

Iedereen is er vol lof over
Het was een geweldig programma met bijzondere ontmoetingen. Vooral Hans in de koepel was een hoogtepunt. Bedankt voor de fantastische dag die jullie voor ons hebben georganiseerd. Iedereen is er vol lof over. Jullie kunnen deze weer bijschrijven in jullie successen!

Jeroen Hoevenberg, Finext
Wij zullen deze activiteit zeker aanbevelen
Wij vonden het heel bijzonder om op deze manier Breda te ontdekken. De manier waarop het georganiseerd was is buitengewoon prima: fietsen bij de start klaar, bij het eind weer opgehaald; de tijdsplanning , de plattegrond, de voorinformatie, de planning met leuke eet-en dranktenten bij de start, tussendoor en als afsluiting. Dit liet niets te wensen over. Ook de adressen waren heel bijzonder.

Complimenten voor het originele concept en een goede uitvoering. Succes er verder mee, en wij zullen deze activiteit zeker aanbevelen aan iedereen die een leuk dagje uit wil met anderen.

BD Medical, Erembodegem, België
Groot compliment voor Typisch Tuinzigt

Ik wil jullie een groot compliment geven voor het werk dat jullie verricht hebben samen met de bewoners. Wat een geweldig resultaat. Ik ben er heel heel blij mee. 

Groet,

Harrie Verhallen
Wijkmanager Breda Zuid

juni 2016

Duidelijk bewonersadvies

Hoi An,
Hartelijk dank voor toezending van het Bewonersadvies Typisch Tuinzigt.
Heb het met veel belangstelling gelezen. Vind het een prachtig, duidelijk document.
Groetjes, Ria Alvers, bewoonster Tuinzigt

juni 2016

Blijvend effect van Lopend Vuur

B-in motion heeft het project Lopend Vuur in Haagse Beemden zeer succesvol uitgevoerd en de doelstellingen behaald. Meer bewoners zijn betrokken geraakt bij hun wijk, hebben meegepraat over verbeterpunten voor hun woonomgeving en hebben zich hiervoor actief ingezet. Er is een nieuw netwerk van bewoners tot stand gekomen.

Monique van Winkel

Procesmanager wijkontwikkeling AlleeWonen

Juni 2011

Copyright © 2015 - 2019 B in Motion. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda