Wijkimpuls Haagse Beemden

Eindelijk zicht op een jongerenvoorziening, DOE-geld voor jongeren, een wijkkeuken, buurtcoaches, buurtpreventie, een ondernemerscoach, nieuwe parkeerplaatsen, een zwerfvuilploeg, allerlei acties om de buitenruimte leefbaarder te maken en een boel nieuwe bewonersinitiatieven dankzij het project Lopend Vuur.

300 Bewoners van de Haagse Beemden in Breda herontdekten in 2010 hun wijk op een hartverwarmende manier. Wekelijks trokken groepjes uit verschillende wijkdelen op avondwandeling. Onderweg bezoeken ze interessante buurtbewoners met verrassende hobby`s, beroepen en woningen. Gewoon om de hoek. Ze sluiten af met een groot kampvuur, een glas lekkers en een spannende legende over de wijk.

Het heeft heel wat initiatieven en contacten opgeleverd! In onze speciaal ingerichte pipowagen verzamelden we dat wat bewoners meebrachten als symbool voor hun buurtgevoel. Wat is het hart en de ziel van de Haagse Beemden?

terug naar vorige pagina
Copyright © 2015 - 2019 B in Motion. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda