An van Dixhoorn

Je moet van twee kanten komen om elkaar te ontmoeten...

In 2005 richt socioloog An van Dixhoorn B-in motion op vanuit de overtuiging dat alles begint met een ontmoeting met de juiste persoon. 
De basis van B-in motion ligt in de community-building projecten die ze
in Zuid-Amerika ontwikkelde. B-in motion wil weg van betreden paden; het beste uit verschillende werelden koppelen en vernieuwing stimuleren. Het wil mensen nieuwsgierig en enthousiast maken voor een nieuwe aanpak of een gedurfde stap. De georganiseerde ontmoetingen in de stad leveren inspiratie op.

Van daar uit ontwikkelt B-in motion buurtparticipatieprojecten. Simpelweg door op een verrassende en creatieve manier ontmoetingen te organiseren in de juiste setting en met de juiste positieve sfeer. Zodat het voor bewoners aantrekkelijk is om mee te doen, want wie wil zijn buren niet beter leren kennen? Of het nou om een markante bewoner, kunstenaar of iemand uit een ver land gaat, je openstellen voor de ideeën van een ander doen je altijd goed. De passie voor onverwachte ontmoetingen en de kracht hiervan maakt B-in motion tot een uniek en ijzersterk concept.

B-in motion werkt met een uitgebreid netwerk van freelancers samen aan de diverse projecten.

Copyright © 2015 - 2019 B in Motion. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda