(Buurt) Participatie

B-in motion bedenkt een opvallend en vrolijk concept dat actieve betrokkenheid van je doelgroep bij de aanpak van het thema oplevert. Ons uitgangspunt is dat een onbevangen blik en een enthousiaste insteek een positief resultaat oplevert. Wij brengen de boel in beweging, zorgen ervoor dat de doelgroep iets onverwachts beleeft en geven een boost aan de plannen.

De persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal. Op deze manier willen meer bewoners actief meedenken over de toekomst van hun buurt of de aanpak van een specifiek onderwerp.

Na een beknopt maar effectief onderzoek naar de achtergrond en identiteit van de doelgroep zorgen we voor de juiste toon en gaan samen iets ondernemen. Hierbij spelen persoonlijke ontmoetingen en het (her)ontdekken van je omgeving een belangrijke rol. Het resultaat is een helder bewoners- of gebruikersadvies waar iedereen achter staat. We zorgen voor een goede afspiegeling van de buurt waardoor het advies dient als betrouwbare input voor structuurvisies, bestemmingsplannen en ontwerpen.

Als kers op de taart een buurtmanifestatie of een actief project voor en door buurtbewoners en actieve organisaties in de buurt.

De banden met gemeente of organisatie worden verstevigd en het levert een waardevol klankbord voor de toekomst op. Wij adviseren desgevraagd hoe die betrokkenheid te behouden en te verstevigen.

Mensen in beweging krijgen, dat is ons doel. Om energie los te maken en de toekomst op een positieve manier te beïnvloeden. Onze producten en projecten zijn altijd op maat gemaakt.

Kijk bij projecten om voorbeelden van ons werk te zien. 

terug naar vorige pagina
Copyright © 2015 - 2019 B in Motion. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda