B-around

Met B-around ga je in Breda, Dordrecht of Den Bosch op stap en ontmoet je gepassioneerde en ondernemende mensen die een bijzondere draai aan hun leven hebben gegeven. Mensen met een andere achtergrond, leefstijl en denkwijze. Grijp je kans en vraag wat je wilt. Misschien ben je aangenaam verrast, verbaasd of geschokt. Misschien ontdek je een nieuwe kant van jezelf of krijg je frisse ideeën. Maak een ontmoetingsreis met collega's als onderdeel van jullie teamdag of training. Speciaal op maat gemaakt kan het de boel losmaken, dan komt de rest vanzelf.

Vooraf stemmen we het programa met jullie af. Op de dag zelf ontmoeten we elkaar op een bijzondere locatie, met een drankje en iets lekkers voor de laatste informatie over jullie ontmoetingsreis. Je ontvangt je routebrief, tickets en plattegrond. Vervolgens ga je in groepen van maximaal 6 personen zelf op stap en heb je 2 of 3 ontmoetingen bij mensen thuis, in hun atelier of werkruimte. Reken maar dat je elkaar op het eindadres heel wat te vertellen hebt! Je maakt een ontmoetingsreis op de fiets of te voet.

Alle informatie over de ontmoetingsreizen voor particulieren of bedrijven vind je op www.b-around.nl

 

terug naar vorige pagina
Copyright © 2015 - 2019 B in Motion. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda